Fillers

Wat is een filler?

Een filler is een vulmiddel dat onder de rimpel of in de lippen wordt ingespoten om de tekens van veroudering op doeltreffende manier te verbergen. Bij het ouder worden ontstaan onvermijdelijke rimpels en lijnen, omdat de huid minder elastisch en flexibel wordt. Dat hoort bij het ouder worden en het zou onnatuurlijk zijn om dat proces oneindig tegen te houden. Fronslijnen kunnen je vermoeider, bozer of ouder doen uitzien dan je in werkelijkheid bent.

Werkwijze fillers

De consultatie

Tijdens het eerste gesprek zal de plastisch chirurg bepalen als je geschikt bent voor de behandeling met fillers. Ook kijkt de geneesheer of je verwachtingen overéénstemmen met hetgeen hij of zij kan bieden. Realistische verwachtingen worden besproken.
Er kan eventueel een combinatietherapie met BOTOX® voorgesteld worden.

Raadpleeg onze specialisten voor een deskundig advies op maat van jouw behoeften en noden. Zij kennen de nieuwste technieken en geven advies over de meeste geschikte esthetische behandeling.

Bespreek je behandeling tijdens
een verkennend gesprek

De behandeling

In de Atlas Kliniek gebruiken wij niet-permanente fillers (of rimpelvullers) met hyaluronzuur die door het lichaam verteerd worden en “doorgaans” 6 maanden tot 1 jaar ter plaatse blijven.

Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam: het zorgt voor een gehydrateerde en volumineuze huid. Met het ouder worden vermindert de natuurlijke hoeveelheid HA drastisch.

Na grondige analyse van de rimpels door de arts, wordt de filler door middel van een ultra dunne naald in de huid geïnjecteerd. Om zwelling tegen te gaan zal de verpleegkundige het behandelde gebied koelen.

De behandeling is snel, gemakkelijk en het resultaat is onmiddelijk zichtbaar.

Na de behandeling mag je onmiddellijk naar huis. Voor een optimale vulling moet de behandeling soms nog 1 of meerdere malen worden herhaald.

Prijzen fillers

Een anti-rimpelbehandeling met fillers is er vanaf € 450.

Nieuwelaan, 224, B - 1860 Meise, Telefoon: +32(0)2/260 11 00, E-mail: info@atlaskliniek.be

Bespreek je behandeling

Je overweegt een behandeling? Geniet van advies door een van onze specialisten op maat van jouw situatie. Discreet, objectief en deskundig.
Na ontvangst van je aanvraag, zullen we je contacteren om datum en tijdstip vast te leggen.

  • Gelieve deze code in het hierboven veld in te vullen