Plastische chirurgie

  • Plastische chirurgie gelaat

    Je gezicht is je visitekaartje. Als het in topconditie verkeert, maakt dat je dagelijkse leven vaak een stuk aangenamer. Jij voelt je sterker en je medemens reageert positiever.

Liposuctie, liposculptuur

Een liposuctie/liposculptuur is een esthetische chirurgische procedure waarbij overtollig vet wordt verwijderd (weggezogen).

lees meer

Verwijdering huidtumor, litteken

Esthetische specialisten van de Atlas Kliniek helpen je met de gepaste behandeling of ingreep om littekens of huidtumoren te verwijderen.

lees meer

Schaamlipreductie

Zijn je kleine shaamlippen vervelend groot?

lees meer

Dijlift

Een dijlift is een esthetisch chirurgische ingreep waarbij overtollige huid en vet wordt verwijderd van de mediale dijen (= mediale dijlift) of ter hoogte van het zitvlak (bananenrol) (= posterieure dijlift).

lees meer

Buikwandcorrectie, (mini-) abdominoplastie

Ben je fel vermagerd en kamp je met een huidoverschot? Of leverden verschillende zwangerschappen je te veel huid op? Dan is een buikwandcorrectie je redder in nood. De chirurg kan dan de overtollige huid en het vet van de buikwand wegnemen.

lees meer

Borstvergroting

Een borstvergroting is een esthetische chirurgische procedure waarbij implantaten of prothesen gebruikt worden om de borst te vergroten, te verstevigen of te liften.

lees meer

Borstreductie

Een borstreductie is een esthetische chirurgische procedure waarbij in hoofdzaak het volume van de borst wordt verkleind. Om de borst een esthetisch aanvaardbare vorm te geven, moet ook de tepelhof omhoog worden verplaatst en moet het teveel aan huid worden verwijderd.

lees meer

Borstlift

Ptotische of hangende borsten ontstaan na felle vermagering, na meerdere borstvoedingen of/en door erfelijke factoren. Door deze afzakking hangen ook de tepels te laag. Een borstlift is een esthetische chirurgische procedure waarbij een teveel aan huid wordt verwijderd en de tepel omhoog wordt verplaatst.

lees meer

Spataders, varices

Aders zijn bloedvaten in het lichaam die het bloed vanuit de weefsels terug naar het hart voeren. In de benen zijn er oppervlakkige en diepe aders. Gezien het bloed hier tegen de zwaartekracht in naar boven gepompt moet worden zijn er klepjes voorzien in de aders. Wanneer deze niet goed sluiten spreekt men van insufficiënte maw zieke aders.

lees meer

Ooglidcorrectie, blepharoplastie

Bij een ooglidcorrectie corrigeren we het onderste of bovenste ooglid. Of beide, uiteraard. De overtollige huid verdwijnt en indien nodig neemt de chirurg ook een gedeelte van de onderliggende spier en het teveel aan vetweefsel mee.

lees meer

Armlift

Een armlift is een esthetisch chirurgische procedure waarbij overtollige huid en vet wordt verwijderd aan de binnenzijde van de bovenarmen.

lees meer

Facelift, MACS-lift, halslift

Een facelift trekt de huid van je gezicht strakker, waarbij het huidoverschot voor het oor wordt weggenomen. Afhankelijk van je situatie bestaan er in de Atlas Kliniek verschillende opties.

lees meer

Oorcorrectie, otoplastie

Een oorcorrectie of otoplastie is een esthetisch chirurgische ingreep waarbij de stand en/of de grootte van de oorschelp wordt gecorrigeerd. 
Zo nodig wordt de oorlel verkleind.
Bij doorgescheurde oorlellen wordt een plastie van de oorlel toegepast.

lees meer

Neuscorrectie, rhinoplastie

Een neuscorrectie is een esthetische chirurgische procedure waarbij de neustip(kraakbeen), neusbrug (beenderig deel) en/of tussenschot wordt gecorrigeerd. Zowel de lengte, de hoogte als de breedte kan hierbij veranderen, samen met een eventuele scheefstand van de neus.

lees meer

Dermabrasie

Om de diepe rimpels te bestrijden.

lees meer

Kincorrectie, kinprothese

Een kincorrectie is een esthetische chirurgische procedure waarbij ofwel: de kin wordt vergroot en lichtjes naar voor wordt geprojecteerd (kinprothese), het overtollige vet wordt verwijderd (liposuctie), licht doorgezakte huid wordt weggesneden (wigexcisie), de verslapte onderhuidse spier op de middellijn wordt aangespannen (kalkoennek).

lees meer

Lipofilling

Naarmate men ouder wordt verdwijnt een gedeelte van vet in het gelaat. Bij lipofilling wordt die verlies aan vet terug aangevuld met lichaamseigen vet.

lees meer

Nieuwelaan, 224, B - 1860 Meise, Telefoon: +32(0)2/260 11 00, E-mail: info@atlaskliniek.be

Bespreek je behandeling

Je overweegt een behandeling? Geniet van advies door een van onze specialisten op maat van jouw situatie. Discreet, objectief en deskundig.
Na ontvangst van je aanvraag, zullen we je contacteren om datum en tijdstip vast te leggen.

  • Gelieve deze code in het hierboven veld in te vullen