Plastische chirurgie

  • Plastische chirurgie gelaat

    Je gezicht is je visitekaartje. Als het in topconditie verkeert, maakt dat je dagelijkse leven vaak een stuk aangenamer. Jij voelt je sterker en je medemens reageert positiever.

Ooglidcorrectie, blepharoplastie

Bij een ooglidcorrectie corrigeren we het onderste of bovenste ooglid. Of beide, uiteraard. De overtollige huid verdwijnt en indien nodig neemt de chirurg ook een gedeelte van de onderliggende spier en het teveel aan vetweefsel mee.

lees meer

Facelift, MACS-lift, halslift

Een facelift trekt de huid van je gezicht strakker, waarbij het huidoverschot voor het oor wordt weggenomen. Afhankelijk van je situatie bestaan er in de Atlas Kliniek verschillende opties.

lees meer

Oorcorrectie, otoplastie

Een oorcorrectie of otoplastie is een esthetisch chirurgische ingreep waarbij de stand en/of de grootte van de oorschelp wordt gecorrigeerd. 
Zo nodig wordt de oorlel verkleind.
Bij doorgescheurde oorlellen wordt een plastie van de oorlel toegepast.

lees meer

Neuscorrectie, rhinoplastie

Een neuscorrectie is een esthetische chirurgische procedure waarbij de neustip(kraakbeen), neusbrug (beenderig deel) en/of tussenschot wordt gecorrigeerd. Zowel de lengte, de hoogte als de breedte kan hierbij veranderen, samen met een eventuele scheefstand van de neus.

lees meer

Dermabrasie

Om de diepe rimpels te bestrijden.

lees meer

Kincorrectie, kinprothese

Een kincorrectie is een esthetische chirurgische procedure waarbij ofwel: de kin wordt vergroot en lichtjes naar voor wordt geprojecteerd (kinprothese), het overtollige vet wordt verwijderd (liposuctie), licht doorgezakte huid wordt weggesneden (wigexcisie), de verslapte onderhuidse spier op de middellijn wordt aangespannen (kalkoennek).

lees meer

Lipofilling

Naarmate men ouder wordt verdwijnt een gedeelte van vet in het gelaat. Bij lipofilling wordt die verlies aan vet terug aangevuld met lichaamseigen vet.

lees meer

Nieuwelaan, 224, B - 1860 Meise, Telefoon: +32(0)2/260 11 00, E-mail: info@atlaskliniek.be

Bespreek je behandeling

Je overweegt een behandeling? Geniet van advies door een van onze specialisten op maat van jouw situatie. Discreet, objectief en deskundig.
Na ontvangst van je aanvraag, zullen we je contacteren om datum en tijdstip vast te leggen.

  • Gelieve deze code in het hierboven veld in te vullen