Armlift

Wat is een armlift?

Een armlift is een esthetisch chirurgische procedure waarbij overtollige huid en vet wordt verwijderd aan de binnenzijde van de bovenarmen.

Werkwijze armlift

De consultatie

De arts zal algemene vragen stellen betreffende jouw gezondheid en eventuele medicatie. In overleg met de plastisch chirurg wordt bepaald of een armlift voor jou de ideale ingreep is en zal je ingelicht worden over het te verwachten resultaat. Zo nodig wordt er aangeraden om een liposuctie van de hele bovenarm en/of elleboog te laten uitvoeren. Afhankelijk van jouw specifiek probleem, zal de ingreep stap per stap worden overlopen.

Raadpleeg onze specialisten voor een deskundig advies op maat van jouw behoeften en noden. Zij kennen de nieuwste technieken en geven advies over de meeste geschikte esthetische behandeling.

Bespreek je behandeling tijdens
een verkennend gesprek

De verdoving

Deze ingreep gebeurt ofwel onder algemene anesthesie door een in België erkend anesthesist, met de nieuwste apparatuur en kortwerkende anesthesieproducten waardoor je snel weer wakker bent en bijna nooit misselijk wordt achteraf ; ofwel onder lokale anesthesie al dan niet in combinatie met lokale sedatie (roesje).

De ingreep

Voor de ingreep wordt symmetrisch een wigvorm getekend aan de binnenzijde van elke bovenarm. De wigvorm bestaande uit vet en huid wordt verwijderd na liposuctie van de bovenarm. Het litteken bevindt zich aan de binnenzijde van de bovenarm en loopt van de oksel tot aan de elleboogplooi.

Dagopname

Een armlift gebeurt via dagopname in de Atlas Kliniek. Je wordt één uur voor de ingreep verwacht en na advies van de plastisch chirurg en anesthesist mag je de kliniek verlaten enkele uren na de operatie.

Prijs armlift

Er is een armlift vanaf € 2.900.

Nieuwelaan, 224, B - 1860 Meise, Telefoon: +32(0)2/260 11 00, E-mail: info@atlaskliniek.be

Bespreek je behandeling

Je overweegt een behandeling? Geniet van advies door een van onze specialisten op maat van jouw situatie. Discreet, objectief en deskundig.
Na ontvangst van je aanvraag, zullen we je contacteren om datum en tijdstip vast te leggen.

  • Gelieve deze code in het hierboven veld in te vullen