Over ons

Plastisch chirurgen, esthetische specialisten en andere medewerkers

Het team van de Atlas Kliniek is geschoold, ervaren en nooit te beroerd om net dat ietsje meer te bieden dan gewoonlijk. Net als onze patiënten, heeft elk van onze medewerkers een uniek verhaal en een bijzondere motivatie om deel uit te maken van het team.

lees meer

Totaal concept

Atlas Kliniek biedt een uniek totaal concept op vlak van behandelingen om je innerlijke dynamiek terug tot uiting te brengen. Dit totaal concept bestaat uit chirurgische ingrepen en niet-chirurgische ingrepen als haartransplantatie, tandheelkunde, dieetadvies en schoonheidsbehandelingen.

lees meer

Nazorg

Een belangrijk onderdeel van je estehtische behandeling is de nazorg. Atlas Kliniek zal je begeleiden en controle momenten voorzien in functie van de behandeling.

lees meer

Kwaliteit

De operaties worden uitsluitend uitgevoerd door erkende plastische chirurgen, die lid zijn van de Belgische Vereniging voor Plastische en Reconstructieve chirurgie.

lees meer

Faciliteiten

De Atlas Kliniek beschikt over twee ultra modern uitgeruste operatiekamers met ontwaakruimte. De 8 luxueus ingerichte éénpersoonskamers beschikken allemaal over een individuele badkamer, flatscreen-TV, internet, safe, airco en koelkast.

lees meer

Nieuwelaan, 224, B - 1860 Meise, Telefoon: +32(0)2/260 11 00, E-mail: info@atlaskliniek.be

Bespreek je behandeling

Je overweegt een behandeling? Geniet van advies door een van onze specialisten op maat van jouw situatie. Discreet, objectief en deskundig.
Na ontvangst van je aanvraag, zullen we je contacteren om datum en tijdstip vast te leggen.

  • Gelieve deze code in het hierboven veld in te vullen