Kwaliteit

Kwaliteit, discretie en persoonlijke begeleiding

In alle aspecten van de dienstverlening staan kwaliteit, discretie en een persoonlijke begeleiding centraal.

Geen kliniek als een ander

Geen kille witte omgeving. Geen nummertje trekken aan de balie. Geen overwerkte verpleegkundigen. Geen onpersoonlijke behandeling. Niemand die je veroordeelt. Eerder het tegendeel is waar: bij de Atlas Kliniek krijg je altijd een warm onthaal, een vriendelijk woord, een oprechte glimlach. Helemaal gratis. Spring even binnen voor een vrijblijvende, professionele mening van mens tot mens. Onze specialisten zijn één en al oor en zoeken met jou naar de meest geschikte oplossing voor je probleem. Zelfs ons advies is maatwerk.

Erkende plastische chirurgen

De operaties worden uitsluitend uitgevoerd door erkende plastische chirurgen, die lid zijn van de Belgische Vereniging voor Plastische en Reconstructieve chirurgie.

Vaatchirurgie wordt uitgevoerd door een esthetische vaatchirurg en haartransplantatie door een haartransplantatiespecialiste. Voor tandbehandelingen kan je terecht bij onze esthetische tandarts en orthodontiste.

Nieuwelaan, 224, B - 1860 Meise, Telefoon: +32(0)2/260 11 00, E-mail: info@atlaskliniek.be

Bespreek je behandeling

Je overweegt een behandeling? Geniet van advies door een van onze specialisten op maat van jouw situatie. Discreet, objectief en deskundig.
Na ontvangst van je aanvraag, zullen we je contacteren om datum en tijdstip vast te leggen.

  • Gelieve deze code in het hierboven veld in te vullen