Totaal concept

Totaal concept voor esthetische en plastische chirurgie

Bij de Atlas Kliniek kan je terecht voor het complete pakket gelaat- en lichaamsverzorging en –correctie. Wij bieden een uniek alles-onder-één-dak concept: dieetadvies, gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, medische pedicure, tandheelkunde, haartransplantatie, niet-chirurgische anti-rimpelbehandelingen, plastische en esthetische chirurgie, vaatchirurgie. The whole nine yards. Telkens met behulp van ultramoderne apparatuur en professionele technieken. Kennis maken doen we graag en vrijblijvend. Zo vinden we samen de perfecte maatoplossing volgens de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Schoonheidsinstituut: The Atlas Beauty Institute

The Atlas Beauty Institute, is het schoonheidsinstituut van de Atlas Kliniek. Je kan er terecht voor kwalitatief hoogstaande schoonheidsbehandelingen.

Bezoek de website van The Atlas Beauty Institute.

The Atlas Beauty Institute biedt de allerbeste resultaten op vlak van gelaats- en lichaamsverzorging. Je wordt er behandeld met de unieke en exclusieve producten van Obagi en Zo Skin Health.

Nieuwelaan, 224, B - 1860 Meise, Telefoon: +32(0)2/260 11 00, Fax: +32(0)2/260 11 11, E-mail: info@atlaskliniek.be

Bespreek je behandeling

Je overweegt een behandeling? Geniet van advies door een van onze specialisten op maat van jouw situatie. Discreet, objectief en deskundig.
Na ontvangst van je aanvraag, zullen we je contacteren om datum en tijdstip vast te leggen.

  • Gelieve deze code in het hierboven veld in te vullen