Huidverbetering

  • Zie jij je borsten graag wat groter, kleiner of steviger? Zijn overtollige huid of vet je een doorn in het oog? Heb je last van spataders? Dan lost een van de onderstaande ingrepen jouw probleem snel op.

Liposuctie, liposculptuur

Een liposuctie/liposculptuur is een esthetische chirurgische procedure waarbij overtollig vet wordt verwijderd (weggezogen).

lees meer

Verwijdering huidtumor, litteken

Esthetische specialisten van de Atlas Kliniek helpen je met de gepaste behandeling of ingreep om littekens of huidtumoren te verwijderen.

lees meer

Schaamlipreductie

Zijn je kleine shaamlippen vervelend groot?

lees meer

Dijlift

Een dijlift is een esthetisch chirurgische ingreep waarbij overtollige huid en vet wordt verwijderd van de mediale dijen (= mediale dijlift) of ter hoogte van het zitvlak (bananenrol) (= posterieure dijlift).

lees meer

Buikwandcorrectie, (mini-) abdominoplastie

Ben je fel vermagerd en kamp je met een huidoverschot? Of leverden verschillende zwangerschappen je te veel huid op? Dan is een buikwandcorrectie je redder in nood. De chirurg kan dan de overtollige huid en het vet van de buikwand wegnemen.

lees meer

Borstvergroting

Een borstvergroting is een esthetische chirurgische procedure waarbij implantaten of prothesen gebruikt worden om de borst te vergroten, te verstevigen of te liften.

lees meer

Borstreductie

Een borstreductie is een esthetische chirurgische procedure waarbij in hoofdzaak het volume van de borst wordt verkleind. Om de borst een esthetisch aanvaardbare vorm te geven, moet ook de tepelhof omhoog worden verplaatst en moet het teveel aan huid worden verwijderd.

lees meer

Borstlift

Ptotische of hangende borsten ontstaan na felle vermagering, na meerdere borstvoedingen of/en door erfelijke factoren. Door deze afzakking hangen ook de tepels te laag. Een borstlift is een esthetische chirurgische procedure waarbij een teveel aan huid wordt verwijderd en de tepel omhoog wordt verplaatst.

lees meer

BOTULINE TOXINE

Bij het ouder worden ontstaan onvermijdelijke rimpels en lijnen, omdat de huid minder elastisch en flexibel wordt. Botuline Toxine injecties verhelpen deze rimpels en lijnen.

lees meer

Fillers

Een filler is een vulmiddel dat onder de rimpel of in de lippen wordt ingespoten om de tekens van veroudering op doeltreffende manier te verbergen. Bij het ouder worden ontstaan onvermijdelijke rimpels en lijnen, omdat de huid minder elastisch en flexibel wordt.

lees meer

Armlift

Een armlift is een esthetisch chirurgische procedure waarbij overtollige huid en vet wordt verwijderd aan de binnenzijde van de bovenarmen.

lees meer

Nieuwelaan, 224, B - 1860 Meise, Telefoon: +32(0)2/260 11 00, E-mail: info@atlaskliniek.be

Bespreek je behandeling

Je overweegt een behandeling? Geniet van advies door een van onze specialisten op maat van jouw situatie. Discreet, objectief en deskundig.
Na ontvangst van je aanvraag, zullen we je contacteren om datum en tijdstip vast te leggen.

  • Gelieve deze code in het hierboven veld in te vullen