Dijlift

Wat is een dijlift?

Een dijlift is een esthetisch chirurgische ingreep waarbij overtollige huid en vet wordt verwijderd van de mediale dijen (= mediale dijlift) of ter hoogte van het zitvlak (bananenrol) (= posterieure dijlift).

Werkwijze dijlift

De consultatie

De arts zal algemene vragen stellen betreffende jouw gezondheid en eventuele medicatie. In overleg met de plastisch chirurg wordt bepaald of een dijlift voor jou de ideale ingreep is en zal jou ingelicht worden over het te verwachten resultaat.
Zo nodig wordt er aangeraden om een liposuctie van de hele mediale dij en knie of van de achterzijde van de billen te laten uitvoeren.
Afhankelijk van jouw specifiek probleem, zal de ingreep stap per stap worden uitgelegd.

Raadpleeg onze specialisten voor een deskundig advies op maat van jouw behoeften en noden. Zij kennen de nieuwste technieken en geven advies over de meeste geschikte esthetische behandeling.

Bespreek je behandeling tijdens
een verkennend gesprek

De verdoving

Deze ingreep gebeurt onder algemene anesthesie door een in België erkend anesthesist, met de nieuwste apparatuur en kortwerkende anesthesieproducten waardoor je snel weer wakker bent en bijna nooit misselijk wordt achteraf.

De ingreep

Voor de ingreep wordt symmetrisch een wigvorm getekend aan de binnenzijde van elke dij of ter hoogte van het zitvlak. De wigvorm bestaande uit vet en huid wordt verwijderd na liposuctie van de mediale dijen.
Het litteken bevindt zich ter hoogte van de lies of ter hoogte van de achterste bilplooi.
In geval van extreem huidoverschot aan de mediale dij, wordt een bijkomende wig weggesneden die loopt van boven in de lies tot aan de knie. In dit geval krijgt men een T-vormig litteken (één in de lies, en één lopende van de lies naar de knie).

Dagopname

Een dijlift gebeurt via dagopname in de Atlas Kliniek. Je wordt één uur voor de ingreep verwacht en na advies van de plastisch chirurg en anesthesist mag je de kliniek verlaten enkele uren na de operatie.

Prijs dijlift

Een dijlift is er vanaf € 2.500.

Voorbeelden dijlift

Nieuwelaan, 224, B - 1860 Meise, Telefoon: +32(0)2/260 11 00, E-mail: info@atlaskliniek.be

Bespreek je behandeling

Je overweegt een behandeling? Geniet van advies door een van onze specialisten op maat van jouw situatie. Discreet, objectief en deskundig.
Na ontvangst van je aanvraag, zullen we je contacteren om datum en tijdstip vast te leggen.

  • Gelieve deze code in het hierboven veld in te vullen