Ooglidcorrectie, blepharoplastie

Wat is een ooglidcorrectie?

Een blepharoplastie of een ooglidcorrectie is een esthetische chirurgische procedure waarbij
 het onderste of bovenste ooglid wordt gecorrigeerd, ofwel beide samen. De overtollige huid wordt weggenomen en indien noodzakelijk, een gedeelte van de onderliggende spier en een teveel aan vetweefsel.

Werkwijze ooglidcorrectie

De littekens vallen nauwelijks op omdat ze in een natuurlijke plooi of in een lachplooi liggen.

De consultatie, het verkennend gesprek

De arts zal algemene vragen stellen betreffende jouw gezondheid en eventuele medicatie. In overleg met de plastisch chirurg wordt er bepaald of een ooglidcorrectie voor jou de ideale ingreep is. Hij zal samen met jou beslissen of een boven- en/of onderooglidcorrectie zal uitgevoerd worden en jou informeren over de te verwachten realistische resultaten.

Raadpleeg onze specialisten voor een deskundig advies op maat van jouw behoeften en noden. Zij kennen de nieuwste technieken en geven advies over de meeste geschikte esthetische behandeling.

Bespreek je behandeling tijdens
een verkennend gesprek

De verdoving

De ingreep wordt meestal uitgevoerd onder lokale verdoving (al dan niet in combinatie met een locale sedatie -roesje). Als je dit wenst kan de ingreep gebeuren onder volledige narcose mits het betalen van een meerprijs. Deze wordt uitgevoerd door een erkend anesthesist, met de nieuwste apparatuur en kortwerkende anesthesieproducten waardoor je snel weer wakker bent en bijna nooit misselijk wordt achteraf.

De ingreep

De te behandelen zones worden lokaal verdoofd. Bij bovenoogleden wordt de overtollige huid weggenomen en indien noodzakelijk, een gedeelte van de onderliggende spier en een teveel aan vetweefsel. Bij de onderoogleden wordt de overtollige huid, vet en eventueel spier verwijderd.
De littekens vallen nauwelijks op daar ze in een natuurlijke en of in een lachplooi liggen.

Prijzen ooglidcorrectie (Excl. BTW)

Bovenooglidcorrectie : vanaf € 1.400
Onderooglidcorrectie : vanaf € 1.400
Combinatie boven- en onderooglidcorrectie : vanaf € 2.500

Aanverwante plastisch chirurgische behandelingen

Voorbeeld resultaat ooglidcorrectie

Nieuwelaan, 224, B - 1860 Meise, Telefoon: +32(0)2/260 11 00, E-mail: info@atlaskliniek.be

Bespreek je behandeling

Je overweegt een behandeling? Geniet van advies door een van onze specialisten op maat van jouw situatie. Discreet, objectief en deskundig.
Na ontvangst van je aanvraag, zullen we je contacteren om datum en tijdstip vast te leggen.

  • Gelieve deze code in het hierboven veld in te vullen