Dermabrasie

Dermabrasie

Dermabrasie is een veel ingrijpendere procedure dan een peeling.

Wat is een dermabrasie?

Hier gaat de behandeling veel dieper om zeer diepe rimpels te corrigeren, bijvoorbeeld op de bovenlip. Na de behandeling ontstaan korsten, zoals na een schaafwonde. Deze ingreep wordt vaak gedaan in combinatie met bijvoorbeeld een face-lift. Uiteraard kan ook enkel de dermabrasie uitgevoerd worden. Je bent ongeveer een week niet toonbaar.

De verdoving

Dermabrasie kan perfect zonder narcose uitgevoerd worden. Toch kiezen veel patiënten voor een sedatie. Dit is een tabletje of een spuitje waardoor je je minder angstig voelt. Als je dat wenst kan de diepe dermabrasie ook gebeuren onder narcose. Dan is er uiteraard een meerpijs.

De consultatie

Belangrijk is te weten wat jouw voorgeschiedenis is en welke medicatie je neemt. Ook of je al Vitamine A ingenomen hebt (Roaccutane). In overleg met de plastisch chirurg wordt er bepaald of en welke huidbehandeling voor jou het meest geschikt is. De plastisch chirurg zal je informeren over de te verwachten realistische resultaten.

Prijzen dermabrasie

Een dermabrasie behandeling is er vanaf €600.

Nieuwelaan, 224, B - 1860 Meise, Telefoon: +32(0)2/260 11 00, E-mail: info@atlaskliniek.be

Bespreek je behandeling

Je overweegt een behandeling? Geniet van advies door een van onze specialisten op maat van jouw situatie. Discreet, objectief en deskundig.
Na ontvangst van je aanvraag, zullen we je contacteren om datum en tijdstip vast te leggen.

  • Gelieve deze code in het hierboven veld in te vullen