Lipofilling

Lipofilling

Naarmate men ouder wordt verdwijnt een gedeelte van vet in het gelaat. Bij lipofilling wordt die verlies aan vet terug aangevuld met lichaamseigen vet.

Werkwijze lipofilling

Met een klein beetje lichaamsvet van buik of billen werkt de chirurg diepe rimpels en verloren volumes in het gezicht bij.
Typische plaatsen die hij zo behandelt, zijn de wangen, de jukbeenderen, de slapen, de lippen en de neus-lippenplooi.

De arts neemt via een kleine liposuctie vetcellen weg bij buik of billen en plant die in het gezicht.
De littekentjes hiervan zijn nauwelijks te zien, omdat ze in een natuurlijke plooi of een lachplooi zitten.

De consultatie

De arts zal een persoonlijk dossier aanmaken bestaande uit algemene vragen betreffende jouw gezondheid en eventuele medicatie.

Raadpleeg onze specialisten voor een deskundig advies op maat van jouw behoeften en noden. Zij kennen de nieuwste technieken en geven advies over de meeste geschikte esthetische behandeling.

Bespreek je behandeling tijdens
een verkennend gesprek

De verdoving

De ingreep gaat door onder diepe sedatie (roesje), en duurt tussen de 90 en de 180 minuten. De te behandelen zones worden lokaal verdoofd.

De ingreep

Via een kleine liposuctie worden er vetcellen gepreleveerd vanuit de buik of bilstreek. Ze worden gecentrifugeerd en nadien door middel van zeer kleine canules ingeplant in het gelaat. De littekentjes die gemaakt worden vallen nauwelijks op daar ze in een natuurlijke en of in een lachplooi gemaakt worden.

Dagopname

De ingreep gebeurt via dagopname in de Atlas Kliniek. Je wordt één uur voor de ingreep verwacht en na advies van de plastisch chirurg mag je de kliniek verlaten een uur na de operatie.

Prijs lipofilling (Excl. BTW)

De prijs voor een lipofilling is vanaf €900.

Mogelijke combinaties met andere procedures

Lipofilling wordt als alleenstaande procedure aangeboden maar is zeker ook een goede aanvulling van de MACS-lift of hals-kaaklift.
Ook met een ooglidcorrectie, een voorhoofds-of wenkbrauwlift, een liposuctie van de hals gaat een lipofilling goed samen.

Nieuwelaan, 224, B - 1860 Meise, Telefoon: +32(0)2/260 11 00, E-mail: info@atlaskliniek.be

Bespreek je behandeling

Je overweegt een behandeling? Geniet van advies door een van onze specialisten op maat van jouw situatie. Discreet, objectief en deskundig.
Na ontvangst van je aanvraag, zullen we je contacteren om datum en tijdstip vast te leggen.

  • Gelieve deze code in het hierboven veld in te vullen