Orthodontie

Orthodontie

In de Atlas Kliniek staat een orthodontiste klaar voor kinderen en volwassenen. Want ook op latere leeftijd is het mogelijk iets aan je tanden te verbeteren. Hierbij wordt gestreefd naar een perfecte esthetiek en dit in samenspraak met de andere specialisten.

Orthodontie

Orthodontie is een specialisme in de tandheelkunde dat zich bezighoudt met het optimaliseren van de stand van tanden in de kaken door middel van beugels.  Orthodontie zorgt ervoor dat tanden een mooie rij vormen en in een gunstige positie staan.

Voor volwassenen vormen de opvallende metalen brackets (blokjes) een hoge drempel om een behandeling te beginnen. De linguale techniek waarbij de blokjes aan de binnenkant gekleefd worden maken dat je niets meer ziet van de apparatuur. Jij alleen weet dat je in behandeling bent! De apparatuur is speciaal op de vorm  van uw tanden gemaakt, past perfect en geeft daarom een maximum aan comfort en een minimum aan last. Surf naar www.lingualtechnik.de en stel ons uw vragen. We zullen ze met veel plezier beantwoorden.

Nieuwelaan, 224, B - 1860 Meise, Telefoon: +32(0)2/260 11 00, E-mail: info@atlaskliniek.be

Bespreek je behandeling

Je overweegt een behandeling? Geniet van advies door een van onze specialisten op maat van jouw situatie. Discreet, objectief en deskundig.
Na ontvangst van je aanvraag, zullen we je contacteren om datum en tijdstip vast te leggen.

  • Gelieve deze code in het hierboven veld in te vullen