Bleaching, veneers of facetten, witte vullingen

Bleaching, veneers of facetten en witte vullingen

Naast bleaching van tanden, kan het plaatsen van facetten een mooi en esthetisch alternatief zijn voor mooie gezonde witte tanden. De tanden worden aan de buitenzijde minimaal beslepen om zo plaats te bieden aan de porseleinen facetten.

Bleaching

Witte tanden ogen niet alleen mooier, ze hebben ook een psychologisch effect. Je associeert ze met jeugdigheid en gezondheid. Een bleaching-behandeling gebeurt in één keer en duurt ongeveer twee uur. Ze is volledig pijnloos en niet schadelijk voor de tanden.

Bij een voorafgaand onderzoek kijkt de tandarts of je geschikt bent voor de behandeling. Heb je kronen, uitgebreide kunststofvullingen of verkleurde tanden door een ontzenuwing? Dan biedt hij je alternatieven aan.

Raadpleeg onze specialisten voor een deskundig advies op maat van jouw behoeften en noden. Zij kennen de nieuwste technieken en geven advies over de meeste geschikte esthetische behandeling.

Bespreek je behandeling tijdens
een verkennend gesprek

Prijs bleaching

Prijs voor bleaching: € 660

Veneers of facetten

Indien een bleaching niet mogelijk is, kan het plaatsen van facetten een mooi en esthetisch alternatief bieden. Deze behandeling biedt soms ook een alternatief voor orthodontie. De tanden worden aan de buitenzijde minimaal beslepen om zo plaats te bieden aan de porseleinen facetten. Veneers of facetten worden uit “volkeramisch” materiaal gemaakt en zijn niet te onderscheiden van de natuurlijke tanden.

Witte vullingen

Zwarte amalgaam vullingen beantwoorden niet meer aan het eshetisch verlangen van onze patiënten. Ter vervanging bieden wij jou verschillende mogelijkheden aan:

  • Bij kleine vullingen zal een vulling met nanokunststof een mooi alternatief bieden.
  • Grotere vullingen, waar een kroon niet nodig is, kunnen vervangen worden met een porseleinen vulling. Deze behandeling gebeurt in 2 zittijden omdat de vulling in het tandtechnisch labo wordt vervaardigd.

Nieuwelaan, 224, B - 1860 Meise, Telefoon: +32(0)2/260 11 00, E-mail: info@atlaskliniek.be

Bespreek je behandeling

Je overweegt een behandeling? Geniet van advies door een van onze specialisten op maat van jouw situatie. Discreet, objectief en deskundig.
Na ontvangst van je aanvraag, zullen we je contacteren om datum en tijdstip vast te leggen.

  • Gelieve deze code in het hierboven veld in te vullen