Tandarts

  • Esthetische tandheelkunde

    Jouw gebit op punt dankzij de nieuwste esthetische tandheelkundige technieken

Bleaching, veneers of facetten, witte vullingen

Naast bleaching van tanden, kan het plaatsen van facetten een mooi en esthetisch alternatief zijn voor mooie gezonde witte tanden. De tanden worden aan de buitenzijde minimaal beslepen om zo plaats te bieden aan de porseleinen facetten.

lees meer

Kronen en bruggen

Bij grote restauraties, die niet meer in aanmerking komen voor een gewone vulling, kan de tand "overkroond" worden. De tand wordt beslepen en in volume verkleind waarna een kroon wordt geplaatst.

lees meer

Implantaten en prothesen

Een implantaat kan als vervanging dienen van één of meerdere tanden of als bevestiging van een prothese.

lees meer

Tandvleescorrectie

Niet alleen je tanden zijn bepalend voor een mooie glimlach, ook je tandvlees bepaalt je uitstraling. Je tandvlees kan op verschillende manieren je glimlach hinderen. Tandvleescorrecties bieden hierbij een oplossing.

lees meer

Orthodontie

In de Atlas Kliniek bieden wij ook de behandelingen aan voor orthodontie voor kinderen en volwassenen. Ook op latere leeftijd kan een behandeling mogelijk zijn Hierbij wordt gestreefd naar een perfecte esthetiek en dit in samenspraak met de andere specialisten.

lees meer

Nieuwelaan, 224, B - 1860 Meise, Telefoon: +32(0)2/260 11 00, E-mail: info@atlaskliniek.be

Bespreek je behandeling

Je overweegt een behandeling? Geniet van advies door een van onze specialisten op maat van jouw situatie. Discreet, objectief en deskundig.
Na ontvangst van je aanvraag, zullen we je contacteren om datum en tijdstip vast te leggen.

  • Gelieve deze code in het hierboven veld in te vullen