Permanente make-up

Permanente make-up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders.

Andere woorden voor permanente make-up zijn micro-pigmentatie, dermatografie, cosmetische tatoeage en cosmetische.

 

——WENKBRAUWEN ——

Veel vrouwen/mannen zoeken al jaren naar een permanente oplossing voor hun wenkbrauwen, er was tot nu toe geen enkele manier die voldeed aan hun wensen. Microblading is een nieuwe techniek waardoor je de getatoeëerde wenkbrauw haast niet kan onderscheiden van de echte. Het biedt een prachtige oplossing. Met microblading breng je pigment onder de huid met een soort van glijdende, vegende beweging (sweeping stroking motion). Microblading is tatoeage, permanente make-up. De beweging voelt aan als een vedertechniek. Na het toepassen van Microblading zijn de wenkbrauwen prachtig, met zeer fijne, getatoeëerde  haartjes, dunner dan 1 mm. Een aangepaste stijl in Microblading voor elke vrouw, man, ongeacht de etnische afkomst, leeftijd, of type huid is mogelijk. Fijne haartjes-patronen voor alopecia patiënten, resulteren in mooie wenkbrauwen.

 

We tekenen de wenkbrauw die perfect bij uw gelaat past

 

 Iedereen heeft een ander gezicht, dus iedereen moet andere wenkbrauwen hebben om die perfect bij het gelaat te doen passen. Bij het tekenen van de wenkbrauw houd ik rekening met de afstand tussen de ogen. Of de lijn van de neusvleugel naar de ooghoek. Bij iedereen zijn die afmetingen ietsjes anders. Ook is de wens bij iedereen anders, sommigen houden van opvallendere/vollere wenkbrauwen, andere hebben liever een naturelle look. Uw wens wordt volledig gerespecteerd.

 

Een mooie wenkbrauw doet wonderen:

  • Het geeft je een jonger uiterlijk
  • Je ogen worden gelift
  • Een stralendere blik
  • Het brengt harmonie en expressie in het gezicht

——LIPPEN—

Lippen onderscheiden zich volledig van de andere delen van ons gezicht waar make-up wordt aangebracht. Permanente make-up kan niet alleen worden toegepast om wenkbrauwen, of oogleden te accentueren en/of te corrigeren, het kan ook voor de lippen! Permanente make-up voor de lippen laat je mond mooier uitkomen.
Permanente make-up lippen lijkt qua techniek op een tatoeage, maar het doel is iets anders. Het is een comfort dat als je het eenmaal hebt, niet meer kunt missen. Permanente make up van de lippen wordt door heel wat mensen ook wel eens een lip tatoeage genoemd. Uiteindelijk is er wel een groot verschil tussen PMU en het tatoeëren van de lippen. Bij lippen tatoeëren gaan de pigmenten veel dieper in de huid en daardoor blijven die levenslang zitten. Bij permanente make-up worden de pigmenten op minimale diepte ingebracht. Hierdoor zal de lip lijn na ongeveer een tijd verdwijnen.

 

——EYELINER——

Permanente make-up eyeliner.
Ogen zijn de vensters van de ziel. En oogleden en wimpers laten je ogen spreken. Maar ontbreekt het je aan tijdig of kennis om deze te laten spreken? Dan kan permanente make-up je daarbij helpen.
Door middel van micropigmentatie tussen de wimperhaartjes zorgen we voor een natuurlijke en volle oogopslag. Dat kan zowel op het onder- als het bovenooglid. Een fijn, haast onzichtbaar ooglijntje maakt de ogen intenser. Perfect voor wie van de ‘naturel’-look houdt. Omdat smaken verschillen, bespreken we eerst uitgebreid de wensen en gebruikte technieken. 

Permanente make-up accentueert schoonheid en minimaliseert imperfecties. Dermatopigmentatie zorgt voor een gelaat in harmonie, volledig in balans. En dat op een natuurlijke manier. Een combinatie van kunst en wetenschap, met een subtiel en verfijnd resultaat. Kleurstabiel, betrouwbaar en volledig in lijn met jouw wenkbrauwen, ogen en lippen.

Sommige vrouwen willen hun ogen meer laten uitkomen door een eyeliner permanent te laten tatoeëren. Zowel een lijntje bovenaan als onderaan kan gezet worden. U kan zelf de dikte van het lijntje bepalen, de kleur en de vorm. Dit kan gaan van een éénvoudige eyeliner tot een advanced eyeliner.

——AREOLA /TEPELHOF——

Tepel- en tepelhofpigmentatie

Jaarlijks krijgen veel vrouwen te maken met borstkanker. Een borstrecontructie wordt uitgevoerd door een plastische chirurg in het ziekenhuis. Maar voor veel mensen is de borst pas echt af als er ook een tepelhof is toegevoegd. U hoeft hiervoor niet naar het ziekenhuis. Bij een eenzijdige pigmentatie (unilateraal) zal Ik zoveel mogelijk proberen om de andere zijde te kopiëren. Er kan altijd een klein verschil zichtbaar blijven. Bij een tweezijdige pigmentatie (bilateraal) kunt u de vorm, kleur en grootte zelf bepalen.

Vervormingen aan tepelhof kunnen ook gecorrigeerd worden.

Voor mannen en vrouwen van wie de tepelhof te bleek, te klein, asymmetrisch is of geen definitie heeft kan medische pigmentatie een mooie uitkomst zijn.

De behandelingen worden uitgevoerd in een rustige omgeving en bestaan uit twee soms drie behandelmomenten met een tussenperiode 4 tot 6 weken.

 

PRAKTISCHE INFO EN VEELGESTELDE VRAGEN:

Doet het pijn? Iedereen heeft natuurlijk een andere pijngrens. De een zal helemaal geen pijn ervaren, terwijl een ander wel wat meer pijn heeft tijdens de behandeling. Een PMU behandeling is nooit geheel gevoelloos, maar de meesten ervaren het niet als pijnlijk. De meeste ervaren het slechts als een klein prikkelend gevoel. Er wordt voor af eerst een hele goeie verdoving aangebracht en dan voelt de klant er haast niets meer van .

Mag ik in de zon? Enkele dagen na de behandeling moet je uit de zon blijven, daarna mag je gerust in de zon maar je dient steeds zonnecrème aan te brengen. UV licht zou het kleur van de inkt kunnen veranderen.

Mag ik sporten? Het is best dat je enkele dagen na de behandeling niet sport, zweten zou voor ontstekingen of onregelmatigheden kunnen zorgen.

– Door de genezing zal er hier en daar een stukje van de inkt verdwijnen, dus hier en daar een gaatje, dat wordt dan opnieuw bijgewerkt binnen de 4 tot 6 weken . 

 

WAT HEEL BELANGRIJK IS:

  • GEEN alcohol/ bloedverdunners de dag voordien of dag zelf. Hierdoor zou je veel meer bloeden en het resultaat zal niet hetzelfde zijn.
  • Nazorg: de wenkbrauwen goed insmeren met een verzorgende zalf. Dit zolang er korstjes aanwezig zijn.
  • Zeker niet aan korstjes krabben, ze moeten er vanzelf kunnen afvallen.
  • Geen scrubs of peelings op de wenkbrauwen, ook niet met reinigingsmelk over gaan de eerste dagen.
  • Als u medische aandoeningen heeft, of problemen met uw gezondheid is dit wel aangeraden om alvorens te laten weten

 

Indien u graag meer informatie wenst, bel naar 02/260.11.00

 


sega dreamcast iso

Nieuwelaan, 224, B - 1860 Meise, Telefoon: +32(0)2/260 11 00, E-mail: info@atlaskliniek.be

Bespreek je behandeling

Je overweegt een behandeling? Geniet van advies door een van onze specialisten op maat van jouw situatie. Discreet, objectief en deskundig.
Na ontvangst van je aanvraag, zullen we je contacteren om datum en tijdstip vast te leggen.

  • Gelieve deze code in het hierboven veld in te vullen