PRP

Tijdens het ouder worden, vertraagt onze celdeling. In plaats van alle 28 dagen vernieuwen de cellen zich vanaf 40 jaar alleen nog circa alle 30 tot 40 dagen. Daardoor reduceert het aandeel van nieuwe cellen die voor een jonger uitzien zorgen. Ook het aantal ondersteunde vezels in het weefsel – collageen en elastine – neemt al vanaf jonge leeftijd af. De voortdurende op en afbouwprocessen verschuiven zich, totdat meer cellen afgebouwd dan nieuw geproduceerd worden. Uv-stralen en vrije radicalen, agressieve zuurstofverbindingen beschadigen de cellen additioneel. Met gevolg: het bindweefsel wordt zwakker, de huid minder elastisch en rimpels worden gevormd.

De PRP-facelift is een niet-chirurgische facelift voor het verjongen van de huid. Bij deze behandeling krijgt u injecties met uw eigen bloed. Vandaar de naam ‘vampier’ facelift. Een PRP-behandeling is huidverjonging van binnenuit. Het is een ideale behandeling voor iedereen die op een natuurlijke manier de textuur van het ‘éclat’ van de huid wil verbeteren. Een PRP-behandeling stimuleert de collageenaanmaak en gezonde weefselgroei in het lichaam, waardoor een natuurlijk huidverbeteringsproces in gang gezet wordt.

Ons bloedplasma (PRP) bevat actieve groeifactoren. De groeifactoren in het plasma stimuleren het lichaamseigen hyaluronzuur, collageen en elastine in de huid. Vooral collageen zorgt voor stevigheid en werkt daarmee preventief tegen huidveroudering.

Het resultaat is een gezondere, stevigere huid die er jonger en mooier uitziet. U kan dit effect verlengen door af en toe de stimulans te versterken door de therapie te herhalen, mits een 6 tot 8tal weken tussentijd.

We gebruiken PRP voor huidverbetering van je gezicht, hals, decolleté en handen. Het is uitermate geschikt voor volumeherstel van de huid en de behandeling van fijnere rimpels.

Een interessante bijkomende zone zijn de haren: een PRP behandeling in de hoofdhuid kan dof en futloos haar een boost geven: meer glans, vollere haardos, een gestimuleerde groeicyclus. Na de zwangerschap, of tijdens de wintermaanden zijn  een 3 tal behandelingen kunnen  Ook aan te raden aan mannen die (reeds op jongere leeftijd) last hebben van haarverlies: de haargroei kan gestimuleerd worden, ervoor zorgend dat de haar dos langer vol blijft.

Prijslijst:

Gewrichten: €250
Hoofdhuid €300
PRP gelaat met lichaamseigen filler: €650

Nieuwelaan, 224, B - 1860 Meise, Telefoon: +32(0)2/260 11 00, E-mail: info@atlaskliniek.be

Bespreek je behandeling

Je overweegt een behandeling? Geniet van advies door een van onze specialisten op maat van jouw situatie. Discreet, objectief en deskundig.
Na ontvangst van je aanvraag, zullen we je contacteren om datum en tijdstip vast te leggen.

  • Gelieve deze code in het hierboven veld in te vullen