Lichaam

  • Zie jij je borsten graag wat groter, kleiner of steviger? Zijn overtollige huid of vet je een doorn in het oog? Heb je last van spataders? Dan lost een van de onderstaande ingrepen jouw probleem snel op.

Borstvergroting

Een borstvergroting is een esthetische chirurgische procedure waarbij implantaten of prothesen gebruikt worden om de borst te vergroten, te verstevigen of te liften.

lees meer

Borstlift

Ptotische of hangende borsten ontstaan na felle vermagering, na meerdere borstvoedingen of/en door erfelijke factoren. Door deze afzakking hangen ook de tepels te laag. Een borstlift is een esthetische chirurgische procedure waarbij een teveel aan huid wordt verwijderd en de tepel omhoog wordt verplaatst.

lees meer

Borstreductie

Een borstreductie is een esthetische chirurgische procedure waarbij in hoofdzaak het volume van de borst wordt verkleind. Om de borst een esthetisch aanvaardbare vorm te geven, moet ook de tepelhof omhoog worden verplaatst en moet het teveel aan huid worden verwijderd.

lees meer

Liposuctie, liposculptuur

Een liposuctie/liposculptuur is een esthetische chirurgische procedure waarbij overtollig vet wordt verwijderd (weggezogen).

lees meer

Armlift

Een armlift is een esthetisch chirurgische procedure waarbij overtollige huid en vet wordt verwijderd aan de binnenzijde van de bovenarmen.

lees meer

Buikwandcorrectie, (mini-) abdominoplastie

Ben je fel vermagerd en kamp je met een huidoverschot? Of leverden verschillende zwangerschappen je te veel huid op? Dan is een buikwandcorrectie je redder in nood. De chirurg kan dan de overtollige huid en het vet van de buikwand wegnemen.

lees meer

Schaamlipreductie

Zijn je kleine shaamlippen vervelend groot?

lees meer

Dijlift

Een dijlift is een esthetisch chirurgische ingreep waarbij overtollige huid en vet wordt verwijderd van de mediale dijen (= mediale dijlift) of ter hoogte van het zitvlak (bananenrol) (= posterieure dijlift).

lees meer

Verwijdering huidtumor, litteken

Esthetische specialisten van de Atlas Kliniek helpen je met de gepaste behandeling of ingreep om littekens of huidtumoren te verwijderen.

lees meer

Foodcoach

Afslanken wil men om de meest uiteenlopende redenen: om je prettiger te voelen in je lichaam, omwille van esthetische motieven of omwille van jouw gezondheid. De diëtisten van de Atlas Kliniek begeleiden je bij je dieet, dat op maat van jouw noden wordt opgesteld.

lees meer

Spataders, varices

Aders zijn bloedvaten in het lichaam die het bloed vanuit de weefsels terug naar het hart voeren. In de benen zijn er oppervlakkige en diepe aders. Gezien het bloed hier tegen de zwaartekracht in naar boven gepompt moet worden zijn er klepjes voorzien in de aders. Wanneer deze niet goed sluiten spreekt men van insufficiënte maw zieke aders.

lees meer

Nieuwelaan, 224, B - 1860 Meise, Telefoon: +32(0)2/260 11 00, Fax: +32(0)2/260 11 11, E-mail: info@atlaskliniek.be

Bespreek je behandeling

Je overweegt een behandeling? Geniet van advies door een van onze specialisten op maat van jouw situatie. Discreet, objectief en deskundig.
Na ontvangst van je aanvraag, zullen we je contacteren om datum en tijdstip vast te leggen.

  • Gelieve deze code in het hierboven veld in te vullen